• Varmt välkommen till SportNplay! Hela familjens webbutik! | 59kr i frakt till ditt DHL Service Point ombud | 1-4 Dagars leveranstid | Kundtjänst: [email protected]

Kluringar

Kluring, knep och knåp, hjärngympa, puzzels, Brain teasers, tankeutmaning ja många namn har dessa underbara knepiga och kluriga prylar! Här har vi kluringar för både vuxna och barn, allt från lätta knep och knåp till extremt svåra kluringar som kommer ge dig en extrem tankeutmaning! Perfekt present att ge bort eller att unna sig själv! Låt din hjärna få jobba och förundras över de extremt kluriga och smarta lösningarna!

Dessa kluringar är verkligen en klass för sig! Har du aldrig försökt lösa denna typ av knep och knåp förut? Oroa dig inte! De kommer i flera svårighetsnivåer så du stegvis kan låta dig utvecklas! Det är något visst med att sätta sig ner och försöka lösa dessa kluringar! Vi lovar att din hjärna kommer få gå på högvarv i jakten på lösningen! Snurra, dra, knacka, tilta eller skaka ja hur hittar man lösningen? Du löser dem säkerligen till slut! Och hittar du verkligen inte lösningen och absolut måste finna den så går det att googla sig till alla lösningarna.. försök stå emot! Ta en paus och försök igen senare =) Vi rekommenderar dig verkligen att testa dessa knep och knåp, har du väl löst någon så är de riktigt roliga att ta fram på festen, familjemiddagen eller liknande för att få se alla andra klia sig i huvudet av komplexiteten i dessa kluringar!