• Varmt välkommen till SportNplay! Hela familjens webbutik! | 59kr i frakt till ditt DHL Service Point ombud | 1-4 Dagars leveranstid | Kundtjänst: [email protected]

Kub och Vrid - Kluringar

Recent Toys levererar underbart färgglada kluringar som kommer i fyra svårighets nivåer allt för att passa hela familjen! Din hjärna kommer verkligen få jobba för att du ska kunna hitta lösningarna på dessa härliga knep och knåp kluringar! Dessa kluringar har en riktig WOW faktor och är riktigt uppskattade att få i present eller varför inte unna dig själv och din hjärna riktigt härligt klurande!


15% rabatt på Recent Toys vid köp av två Recent Toys kluringar eller fler!

Rabatten dras i kassan

Kluringarna från Recent Toys är verkligen en klass för sig! Har du aldrig försökt lösa denna typ av kluring förut? Oroa dig inte! De kommer i fyra svårighetsnivåer så du stegvis kan låta dig utvecklas! Det är något visst med att sätta sig ner och försöka lösa dessa knep och knåp kluringar! Vi lovar att din hjärna kommer få gå på högvarv i jakten på lösningen! Snurra, vrid, snurra och vrid lite till, ja hur hittar man lösningen? Du löser dem säkerligen till slut! Och hittar du verkligen inte lösningen och absolut måste finna den så går det att googla sig till alla lösningarna.. försök stå emot! Ta en paus och försök igen senare =) Vi rekommenderar dig verkligen att testa dessa kluringar, har du väl löst någon så är de riktigt roliga att ta fram på festen, familjemiddagen, ta med sig till skolan eller liknande för att få se alla andra klia sig i huvudet av komplexiteten i dessa underbart knepiga kluringar!