• Varmt välkommen till SportNplay! Hela familjens webbutik! | 59kr i frakt till ditt DHL Service Point ombud | 1-4 Dagars leveranstid | Kundtjänst: [email protected]

Huzzle - Kluringar

Huzzles riktigt häftiga kluringar kommer i sex nivåer allt för att passa hela familjen! Din hjärna kommer verkligen få jobba för att du ska kunna hitta lösningarna! Dessa knep och knåp kluringar har en riktig WOW faktor!


Dessa kluringar från Huzzle är verkligen en klass för sig! Har du aldrig försökt lösa denna typ av kluring förut? Oroa dig inte! De kommer i sex svårighetsnivåer så du stegvis kan låta dig utvecklas! Det är något visst med att sätta sig ner och försöka lösa dessa kluringar! Vi lovar att din hjärna kommer få gå på högvarv i jakten på lösningen! Snurra, dra, knacka, tilta eller skaka ja hur hittar man lösningen? Du löser dem säkerligen till slut! Och hittar du verkligen inte lösningen och absolut måste finna den så går det att googla sig till alla lösningarna.. försök stå emot! Ta en paus och försök igen senare =) Vi rekommenderar dig verkligen att testa dessa kluringar, har du väl löst någon så är de riktigt roliga att ta fram på festen, familjemiddagen eller liknande för att få se alla andra klia sig i huvudet av komplexiteten i dessa kluringar!