• Varmt välkommen till SportNplay! Hela familjens webbutik! | 59kr i frakt till ditt DHL Service Point ombud | 1-4 Dagars leveranstid | Kundtjänst: [email protected]


SportNplay.se

SportNplay.se är familjernas webbutik! Hos oss finner du produkter för rörelse, sport, lek, spel, skapande och glädje! Genom vårt helt nya, spännande marknadsföringsbaserade och gemenskapsbyggande koncept vill vi göra det lätt och kul för ditt lag, skolklass, grupp eller förening att tjäna pengar!


Varför sportNplay.se?

Med vårt koncept slipper ni all omständlig pengahantering, att åka runt och leverera varor, ni slipper egen orderupptagning med foldrar och beställningsformulär - allt för att ni i allra högsta grad ska kunna fokusera på er kärnverksamhet!

  • Vi erbjuder en bra webbutik, kundtjänst, leverans, betalning, ett kul och uppdaterat produktutbud och hög service. Vi erbjuder allt som annars är jobbigt men väldigt viktigt när det kommer till hur ni ska kunna tjäna pengar!
  • Vi erbjuder era kunder produkter som passar till hela familjen och som är riktigt uppskattade som presenter!
  • Vi har ett genomtänkt koncept där både ni och vi utvecklas tillsammans, ett program där gemenskapen i gruppen är i fokus samtidigt som ni tjänar pengar!
  • Ni får er intjänade provision utbetalda varje månad till ert anmälda bankkonto.
  • Köpta produkter levereras inom 1-4 arbetsdagar till de kunder ni genererat!
  • Ni slipper själva gå runt med beställningsformulär samt att inkasera pengar från nära och kära, med webbutiken sköter vi hela denna omständliga bit så att ni får mer tid över till er huvudsakliga syssla!

Se fler fördelar här:


Hur ni tjänar pengar:

Ni får en egen sida och länk till sportNplay.se, det enda ni behöver göra är att dela länken till familj och vänner och uppmana dem att handla i butiken. Alla köp som görs via er länk till butiken registreras och möjliggör att vi kan betala provision till er på alla köp som ni har genererat. Ni får en ingångsprovision på 20procent när ni går med i programmet, med en möjlighet att få upp till 30procent genom att utföra olika gemenskapsbyggande eller säljdrivande uppgifter!

Se exempel sida här: sportNplay.se/IBF-Taby

 

Exempel på uppgifter:

  • Visa ert stöd! Gå som lag/grupp/klass eller förening och heja på ett yngre eller äldre lag/klass/grupp eller utövare i er förening/skola när de tävlar, stötta och heja på dem!  Utförd uppgift ger 1procentenhet mer i provision.
  • För varje utövare i laget/föreningen/klassen/gruppen vill vi få in minst 5 konkreta förslag på hur vi skulle kunna göra webbutiken sportNplay.se bättre! Utförd uppgift ger 1procentenhet mer i provision.

Se alla uppgifterna här

 

Säljexempel:

Ett lag om 22 spelare genererar 10köp var i webbutiken för runt 350kr ex moms per spelare, detta kan ge er en provision om cirka 16 500kronor!

Se hur provisionen räknas ut här


Hur ni kommer igång

Att komma i gång med programmet är lätt snabbt och smidigt, allt ni behöver för att komma i gång med programmet erhåller ni online. Från påskrivet kontrakt till att er sida ligger uppe tar det cirka en vecka.

Se hur ni kommer igång här


Vi finns här för er!

Vi finns alltid med er och hjälper er. Önskar ni få extra tips eller idéer om vad ni kan göra för att verkligen lyckas med att tjäna pengar eller stärka gemenskapen genom vårt marknadsföringsbaserade program så prata med oss!

 

Ingen uppstartsavgift, inga minimisäljkrav eller övriga dolda kostnader! Ett marknadsföringsbaserat program fullt med fördelar skapat endast för er! 

 

För mer info eller intresseanmälan kontakta oss idag!

Email: [email protected]

Tel: 08-490 096 92