• Varmt välkommen till SportNplay! Hela familjens webbutik! | 59kr i frakt till ditt DHL Service Point ombud | 1-4 Dagars leveranstid | Kundtjänst: [email protected]

Föräldraguide – Kalaspresent

Kalasdags! 

Ska barnen eller hela familjen gå på kalas? Va kul!

Är det något vi som föräldrar verkligen vet så är det hur mycket barnen verkligen älskar att gå på kalas och hur spännande de tycker att det är med presenter! Det är riktigt härligt att se denna glädje hos barnen, när de till och med veckor innan excentriskt kan prata om hur kul det ska bli med att ha eller att gå på ett kalas!

Där emot är det tyvärr inte alltid lika härligt för oss som föräldrar. Många av oss lever ett hektiskt liv vilket många gånger leder till att man står där i sista sekund och ska leta efter en present till kalaset. Väl i leksaksbutiken slås man av frågorna: vad ska man ge? Hur mycket brukar en kalaspresent kosta? Vad gör jag om jag inte har råd?


Oroa dig inte!

SportNplay.se finns här för att hjälpa dig! Vi har presenterna! Och ger dig svaren på frågorna utifrån vårt företags ideologi så att du som förälder ska kunna känna dig lugn och förhoppningsvis kunna låta dig smittas av ditt barns eufori kopplat till kalas!


Hur mycket brukar en kalas present kosta?

Det finns ingen undre gräns för detta men en rimlig övre gräns är runt 250kronor.

Med flera barn i familjen kommer man snabbt upp i stort antal kalas som barnen ska närvara på och med detta kan pengarna snabbt dra i väg på inköp av presenter.

En helt normal peng att lägga är mellan 50-100kr per kalas.


När du köper en present så vill vi att du ska ha detta i åtanke:

En dyr present är inte nödvändigt en bra present och en billig present är inte nödvändigtvis en dålig! Det är verkligen tanken som räknas! ibland kan det vara som så att det är det där kompisarmbandet eller teckningen som ditt barn själv har skapat och ger till sin kompis är det som betyder allra mest!